AmanSalina's FotoPage

By: Norbaini Abas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-May-2010 03:28 Email | Share | | Bookmark
MENJELANGNYA 2 THN

 
 
 
View all 12 photos...
Salam... sebagai cara mengaktifkan kembali fp ini,
aku nak upload la koleksi gambo nazhan menjelang usianya 2 tahun...
cepat sungguh masa berlalu...

Semakin membesar, semakin susut anak mama ni..
Nampak mukenya lembut tapi tersangatlah buehnya...
macam2 parut ada...

layannnzzz


























Tuesday, 29-Dec-2009 01:40 Email | Share | | Bookmark
Jenjalan kat alor setar dan padang besar....dah lama dah...

 
 
 
View all 11 photos...
Salam...alang2 dah gi kenduri kawin member SPACE kat kuala kedah, ...
kitorang pun amik kesempatan check in smlm kat alor setar...
gi jln2 kat pekan rabu, jjcm...
esoknya lepas sarapan, checkout... gerak ke padang besar lak...
sebelum tu sempat amik ciskek order kat kak nina yg dok arau tu...
kiranya lebih kurang tarikh besday papa nazhan la kami gi ni...
kek belated besday la tu...hehehe

layan la gambo yg lintang pukang ni susunannya..



aksi 3 beranak...



nazhan dok tengok burung merpati sebenornya ni....




Nazhan di bilik hotel...




singgah tengok burung unta dalam perjalanan balik dr padang besar...




Ngan pengantin...ita..kawan belajar space..bekas anak murid kat jmti...
walaupun aku tak sempat ajor... nazhan ngobak plak time bergambo ni..
aku jer kaum ibu...




si burung unta tengah posing..











suke tgk jambatan ni...otw gi umah pengantin...


Thursday, 24-Dec-2009 00:56 Email | Share | | Bookmark
Kapis

 
 
 
View all 6 photos...
Salam sume...cewahhh...mcm la ade org yg baca fp aku ni...
aku la ni lebih kepada blog aku tu...tp masih sayang kepada fp...
sebabnya kat fp , boleh share gambo dengan lebih jelas lagi...
Kali ni aku mulakan dulu dengan aktiviti yg terbaru,
antara cc yg aku buat utk beberapa tempahan dalam kesibukan aku yg rutin
...hahaha













Friday, 13-Nov-2009 08:13 Email | Share | | Bookmark
Setahun 5 bulan

 
atas meja mkn
 
View all 7 photos...
Lama benor masa yg diperlukan utk update fp ni yer? itu ler aku...
ari2 online tp tetap takde masa nak update...
aku baru selesai exam...tp la ni bz ngan student plak nak exam..so dlm erti kata lain...
BZ SOKMO LAH!
baby aku NAZHAN telah menjadi anak teruna.... sekejap jer masa berlalu...
aktif bangat.... sampai mama dia dah tak larat dah.... biarkan jerlah umah sepah...

bila nazhan tido, barulah bleh kemas apa yg patut..hehehe
nanti uploadkan koleksi gambo...















Tuesday, 13-Oct-2009 03:44 Email | Share | | Bookmark
Nazhan genap setahun 4 bulan...

ngan mama
solo
molo
View all 7 photos...
Di penghujung syawal ni...
den nak share gambo2 kami di musim raya dan tak raya... hehe.. fotopages yg kesunyian ni...ari2 den bukak ,,cume tak update jer...
ape ke hey nye yong?
Hari ni nazhan genap setahun 4 bulan... sedang dalam fasa teramatlah aktifnya...beserta giginya yg semakin penuh...
rasa2nya.. la ni pun ramai yg tgh kemaruk ngan facebook...
tp den ok jer...masih dalam kawalan...hahaha....











[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net